портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині на дітей очікує новорічно-різдвяне дійство «Час зимових історій»

Опубліковано 13 грудня 2021 року, 17:22 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Культурно-мистецький проєкт «Час зимових історій» проводитиметься  за підтримки Донецької облдержадміністрації у Краматорську з 13 по 17 грудня. 

Щиро, з великим захопленням і радістю День Святого Миколая сприймають діти, які чекають подарунків та ласощів. Особливо такої уваги потребують пільгові категорії дітей. Для них вже другий рік поспіль протягом тижня у  Краматорську (вул. Двірцева, 37 (1 поверх))  організовують новорічно-різдвяне дійство. 

Це розважальна програма поєднує у собі музичні виступи, елементи кріошоу, інтерактивні ігри, спецефекти, майстер-класи, перегляд короткометражного мультфільму «Новорічна ялинка Плуто» та спілкуванням зі Святим Миколаєм.  Захід відбуватиметься у супроводі атмосферної новорічної музики за участю аніматорів у яскравих ростових костюмах Мінні Мауса, Міккі Мауса, Плуто та Грінча (ростових ляльок).

13 грудня на свято завітали  діти  Центру реабілітації інвалідів, діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей та діти військовослужбовців з Селидівської та Краматорської міських територіальних громад. На дітлахів очікувало занурення у яскраву новорічну  атмосферу за допомогою казкових персонажів, святкових декорацій, тематичних інтерактивів та музичного перформансу.

Вхідний контроль та проведення заходу відбувалися відповідно до протиепідемічних вимог.