портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині на поточному тижні проведено дезінфекцію 5,5 тис. трамваїв, тролейбусів та автобусів

Опубліковано 03 листопада 2021 року, 17:20

Дезінфекція 5,5 тис. транспортних засобів проведено у Донецькій області на поточному тижні.  Про це директор департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації Артем  Литвинов повідомив  під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

Він зазначив, що Національна поліція, Державна служба з безпеки на транспорті за участі органів місцевого самоврядування забезпечують контроль виконання протиепідемічних вимог під час здійснення пасажирських перевезень.  «Під час карантинних заходів, починаючи з  березня 2020 року,  облдержадміністрація проводить щоденний моніторинг перевезення пасажирів та дезінфекції  транспортних засобів на міських маршрутах у містах області. Щоденно на кінцевих зупинках маршрутів проводиться дезінфекція транспортних засобів: трамваїв, тролейбусів  та автобусів.  За цей тиждень дезінфекція проведена на понад 5 500 транспортних засобів», -  сказав Артем  Литвинов.  

Директор департаменту розвитку базових галузей промисловості також нагадав, що з 21 жовтня набули чинності нові правила міжрегіональних перевезень на жовтому та червоному рівнях епіднебезпеки.