портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині нагородили переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна»

Опубліковано 03 серпня 2021 року, 11:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у заході, організованому ГО «Асоціація жінок «Пані» та присвяченому фінальному нагородженню переможців регіональної частини Національного конкурсу «Благодійна Україна» - «Благодійна Донеччина 2021».

Конкурс проводиться з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Донецькій області та в Україні шляхом публічного визнання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Як зазначила начальник управління Лілія Золкіна, ефективна співпраця з громадянським суспільством, волонтерами та благодійниками є одним з важливих чинників розв'язання багатьох проблем, з якими регіон стикається з 2014 року. Пані Лілія привітала всіх переможців та побажала подальшої продуктивної роботи та настання миру.

Переможці у регіональному конкурсі обиралися Національною експертною радою, а у кожній окремій номінації переможцям вручили відзнаку «Ангел добра» - унікальну керамічна статуетка ангела, декоровану національним орнаментом і оздоблену бурштином, книжки та сувенірні набори від облдержадміністрації.

Загалом було визначено 16 переможців у 4 номінаціях: «Регіональна благодійність», «Місцева благодійність», «Добро починається з тебе» та «Благодійність неурядового сектору».