портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили проблеми прифронтових громад Покровського району

Опубліковано 16 серпня 2023 року, 13:47

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось обговорення проблемних питань та перспектив розвитку громад Покровського району. Зокрема, говорили про стан справ у Авдіївській та Очеретинській громадах. Участь у обговоренні взяли начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час обговорення були розглянуті питання виконання бюджетів громад, заборгованості із заробітної плати на підприємствах всіх форм власності, соціального захисту населення на надання медичної допомоги мешканцям громад. Окремо звернули увагу на організацію освітнього процесу в онлайновому форматі. Також розглянули питання функціонування захисних споруд цивільного захисту та систем оповіщення,  обговорили підготовку прифронтових громад до опалювального сезону.

Також під час обговорення Віталій Барабаш повідомив, що наразі планується створення ще одного гуманітарного хабу для підтримки авдіївців, які через бойові дії були вимушені переїхати до більш безпечних регіонів України.