портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили стан справ у Добропільській та Мирноградській громадах

Опубліковано 21 липня 2023 року, 17:05

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось обговорення проблемних питань та перспектив розвитку територіальних громад Покровського району. Зокрема, говорили про ситуацію у Добропільській та Мирноградській громадах. Участь у обговоренні взяли начальники військових адміністрацій громад, Покровської військової районної адміністрації та структурних підрозділів ОДА.

Начальник Добропільської міської військової адміністрації Андрій Бондаренко доповів про готовність систем оповіщення громади про ракетну небезпеку та стихійні лиха, а також про стан укриттів на території громади. Начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Ключка розповів про стан справ у сфері соціального захисту, зокрема про соціальний захист учасників бойових дій, які проживають на території громади.

Під час обговорення також були розглянуті питання виконання бюджетів громад, підготовки до нового навчального року, стан справ у промисловості та сільському господарстві, розвитку культури та інформаційної політики.