портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили, як організувати роботу з виконання закону «Про звернення громадян»

Опубліковано 10 жовтня 2024 року, 14:09

Про організацію роботи з виконання Закону України «Про звернення громадян» говорили 10 жовтня на семінарі, який проведений у рамках виконання доручення голови Донецької ОДА щодо інформування в умовах воєнного стану.

Участь у семінарі взяли представники райдержадміністрацій, військових адміністрацій громад, виконавчих органів місцевих рад. Семінар організований та проведений управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з іншими структурними підрозділами Донецької ОДА. Загалом до семінару долучились понад 150 фахівців.

Під час зустрічі учасники обговорили різнопланові питання. Серед них, зокрема, порядок ведення переліку елементів нематеріальної культурної спадщини, збір, обробка та охорона нематеріальної культурної спадщини в умовах воєнного стану; стан забезпечення безбар’єрності на території області; регулювання земельних відносин під час дії воєнного стану; збереження та відновлення природоохоронних територій та об’єктів; необхідність проходження процедури стратегічної екологічної оцінки документів державного планування; практичне здійснення розрахунків шкоди та збитків, заподіяних зеленим насадженням у межах населених пунктів; фіксація фактів шкоди, заподіяної земельним ресурсам через засмічення земельних ділянок відходами від руйнувань внаслідок збройної агресії рф проти України.

Учасники семінару отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей.

За матеріалами управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації