портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині під час опалювального періоду відбулось понад 280 зупинок котелень

Опубліковано 23 квітня 2021 року, 12:35

Понад 280 зупинок котелень відбулось у Донецькій області  в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.  Про це  директор департаменту житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації Сергій Гончаренко повідомив на засіданні колегії ОДА 22 квітня. 

«Протягом опалювального періоду на території області, з різних причин, зафіксовано 282 тимчасові зупинки котелень, внаслідок чого тимчасово не отримували теплоносій 4101 житловий будинок та 334 об’єкти соціальної сфери. Аварійних ситуацій, пов’язаних з виходом з ладу технологічного обладнання  підприємств теплового господарства, не зафіксовано»,  -  сказав  Сергій Гончаренко. 

Він нагадав, що  на початку березня, коли температура повітря трималася на мінусових позначках, «Донецькоблгаз» відключив подачу газу на 59 котелень обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго».   Донецька ОДА взялася за вирішення проблеми на кількох рівнях, було докладено  максимум зусиль, щоб постачання газу і тепла було негайно відновлено.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на своєму засіданні 14 квітня ухвалила рішення про анулювання ліцензії з розподілу газу ПАТ "Донецькоблгаз".  Її дія припиниться 1 серпня цього року.