портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині підготували 35 тренерів та вчителів для реалізації проєкту «Школа відповідального батьківства»

Опубліковано 28 вересня 2020 року, 14:55

Тридцять п’ять тренерів та вчителів підготовлені для реалізації проєкту «Школа відповідального батьківства». Навчання вони проходили 26-27 вересня у м. Святогірськ за ініціативи управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.  

Необхідність впровадження  проєкту «Школа відповідального батьківства» викликана низкою небезпечних тенденцій, що характеризують сучасне становище сім’ї та соціально-демографічний розвиток України. Йдеться, зокрема, про збільшення кількості розлучень та неповних сімей, зростання рівня дитячої бездоглядності та безпритульності, зменшення кількості родин з двома та більше дітьми, руйнування традиційної структури сімей, а також інші негативні тенденції.

За таких умов підготовка до сімейного життя, усвідомленого та відповідального батьківства є більш ніж актуальним і важливим завданням суспільства та держави, виконання якого дозволить створити передумови для утворення міцної сім’ї. 

Після проведення навчання учасники отримали сертифікати тренерів та вчителів «Школа відповідального батьківства». У подальшому вони будуть створювати відповідні «Школи відповідального батьківства» у своїх містах, районах та ОТГ.