портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині погасили марку до Дня Святого Миколая та Дня ЗСУ

Опубліковано 06 грудня 2023 року, 12:46

Сьогодні заступник голови Донецької облдержадміністрації Максим Сандига та директор Донецького регіону АТ "Укрпошта" Максим Сутковий взяли участь у спецпогашенні благодійної поштової марки "Подарунки Святого Миколая". 

Відсьогодні ця марка вводиться в обіг та вважається дійсною для оплати послуг поштового зв'язку. Номінал марки - 18 гривень, додаткові 5 гривень вартості марки - благодійна допомога для потреб ЗСУ.

На новому поштовому випуску Святий Миколай везе в камуфляжному мішку необхідну для перемоги України зброю. Саме цей пакунок і відсилає до мішка Св. Миколая, що зображений на марці.

Цьогоріч одне з найулюбленіших зимових свят – День Святого Миколая вперше відзначається в Україні за новим календарем, 6 грудня, одночасно зі святкуванням Дня Збройних Сил України. 

Цьогорічне відзначення Дня Святого Миколая разом із Днем Збройних Сил України ще більше підсилює віру української нації у перемогу добра над злом.

У спецпогашенні також взяли участь діти з Добропілської громади, які отримали символічні подарунки та смаколики від Укрпошти.