портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині повну імунізацію проти COVID-19 мають 89% педагогічних і технічних працівників закладів освіти

Опубліковано 12 листопада 2021 року, 18:08

Повну імунізацію проти COVID-19 мають 89% педагогічних і технічних працівників закладів освіти у Донецькій області. Про це під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Донецької області повідомила директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева.

«На сьогодні педагогічні працівники хоча б однією дозою провакциновані на 99%, двома дозами провакциновано 89% педагогічних і технічних працівників закладів освіти», - зазначила вона.

Тетяна Сідашева нагадала, що набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України про обов’язкову вакцинацію працівників закладів освіти. Згідно з цим наказом, ті педагогічні й технічні працівники закладів освіти, які не щепилися проти COVID-19, відсторонюються від роботи.

На Донеччині 288 осіб були відсторонені від роботи в закладах освіти, з них 114 педагогів.

«Це дуже маленький відсоток і не впливає на освітній процес. 100% вакцинації хоча б однією дозою мають педагогічні та технічні працівники у 25 територіальних громадах», - сказала директор департаменту освіти і науки.