портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині продовжують навчання представників військових адміністрацій населених пунктів

Опубліковано 23 жовтня 2023 року, 11:40

Питання збереження та відновлення природоохороних територій та об’єктів, актуальні питання поводження з безпритульними тваринами, організація роботи з управління відходами в період дії правового режиму воєнного стану обговорили 19 жовтня на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 16 червня 2023 року № 21 щодо організації інформування військових адміністрацій населених пунктів з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану.

Під час проведення заходу висвітлювались питання про вплив війни на водні ресурси та моніторинг якості водних ресурсів Донецької області, про розвиток соціального діалогу та запобігання конфліктним ситуаціям, про удосконалення системи інформування вищих органів влади, військового командування та керівництва облдержадміністрації, про забезпечення соціального супроводу сімейних форм виховання в умовах воєнного стану.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації, державною екологічною інспекцією у Донецькій області, управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, відділенням національної служби посередництва і примирення в Донецькій області, донецьким обласним центром соціальних служб. Всього у заході прийняли участь понад 100 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації