портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшла декада «Зустрічі з підприємцями»

Опубліковано 04 жовтня 2021 року, 10:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Декада «Зустрічі з підприємцями» пройшла у Донецькій області з 20 по 30 вересня.

Протягом цього періоду фахівці Донецької обласної служби зайнятості відвідали 325 підприємців.

Під час зустрічей спеціалісти надали детальну інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць. З бізнесменами обговорили реальний стан справ та надали консультації щодо проблемних питань, які виникають у підприємницькій діяльності.

Деякі підприємці зазначили, що карантинні обмеження вплинули на загальний стан справ, але завдяки підтримці з боку держави вдалося подолати труднощі та без перешкод продовжити свою справу. Під час зустрічей підприємці поділилися з фахівцями своїми намірами на майбутнє. Більшість з них відзначили, що найближчим часом планують розширення бізнесу, що дасть можливість для створення нових робочих місць.

Також фахівці служби зайнятості звернули увагу на діючі грантові програми, спрямовані на вдосконалення підприємницьких навичок та підтримку малого бізнесу. Окрім цього, бізнесменів запросили взяти участь у тренінгах «Навчальна програма з розвитку навичок електронної комерції у Луганській, Донецькій, Запорозькій та Херсонській областях», які проходитимуть 11-12 жовтня у Краматорську та Маріуполі.

«Хочу подякувати фахівцям Маріупольського міського центру зайнятості за підтримку на всіх етапах становлення мого бізнесу – від консультацій та обговорення бізнес-ідеї, до навчання основам підприємництва та реєстрації підприємницької діяльності. Зміна сфери діяльності - це завжди серйозний крок, але, коли твою мрію допомагають втілити в реальність професіонали, сумнівам немає місця», - розповідає підприємниця Марина Пянковська, яка започаткувала свій бізнес за сприянням служби зайнятості.