портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов обласний пластовий табір

Опубліковано 10 серпня 2021 року, 15:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

На теренах Волноваської територіальної громади проведено обласний пластовий табір. 

У заході взяли участь 35 пластунів Донецької (міста Селидове, Маріуполь, Бахмут, Авдіївка, Волноваха, Покровськ), Запорізької (м. Мелітополь), Дніпропетровської (м. Павлоград), Луганської (м. Сєверодонецьк) областей та м.Київ.

Продовж семи днів учасники відпрацьовували практичні навички наметового таборування, здобували знання з історії Донеччини часів скіфської доби, краєзнавства, комунікації, лідерських навичок, пройшли навчання з фінансової грамотності за допомогою гри «Життєвий капітал». Під час  гри учасники розглянули історію грошей, дізналися що таке «економіка» і якою вона була у скіфів, визначалися з професіями, розглянули статті сімейного бюджету та склали власні бюджети для проведення акцій.

У межах заходу пластуни відвідали Волноваський краєзнавчий музей, Великоанадольський музей лісу, комунальний заклад «Центр культурних послуг Волноваської міської територіальної громади», де представники Національно-культурного об'єднання греків «Астерізма» провели для них майстер-клас з виготовлення прапорців.