портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов семінар для активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

Опубліковано 24 червня 2021 року, 10:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Семінар для громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), проведено на туристичній базі «Лісова» (с. Торське Лиманської територіальної громади).

Захід організовано управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно із Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді, Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

У семінарі взяли участь 40 педагогічних працівників з Волноваської, Вугледарської, Дружківської, Покровської, Краматорської, Лиманської, Маріупольської, Селидівської, Черкаської та Іллінівської територіальних громад.

Упродовж п’ятиденного курсу учасники вивчали методику гри «Джура» (курінь, рій, курінна рада), проходили практику з тактичної підготовки, впоряду. Отримали цінні знання з домедичної допомоги від фахівців з громадської організації «Підтримка психічного здоров’я – Асоціація фахівців у галузі психічного здоров’я».

У межах програми заходу були проведені ігри на знайомство, командоутворення, «ламання бар’єрів», щовечора працювали дискусійні клуби.

Учасники були поділені на рої, які презентували свою роботу під час вечірньої ватри.

Семінар для громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») розширив та поглибив знання учасників про цінності, гідність, патріотизм, оборонну свідомість.

Набуті знання виховники застосовуватимуть у роботі з джурами, виховуючи національно свідомих громадян України.