портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині проведено онлайновий круглий стіл «Громадські ініціативи впливу»

Опубліковано 17 травня 2021 року, 15:05

Онлайнове засідання круглого столу «Громадські ініціативи впливу» відбулось сьогодні в рамках Тижня Відкритого Уряду в Україні (17-21 травня 2021 року).

У заході  взяли участь представники управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, місцевих державних адміністрацій, громадських організацій.

Під час засідання виступили спеціаліст з територіального об’єднання програми ООН із відновлення та розбудови миру Анна Білявська, голова Правління громадської організації «Точка доступу» Світлана Ткаченко, заступник Сіверського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Коваленко.

Слід зазначити, що у рамках Тижня Відкритого Уряду в Україні управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації 19 травня буде проведено форум «Партнерство та взаємодія». Департаментом освіти і науки, Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено вебінар в рамках роботи постійно діючої обласної лабораторії. 21 травня відбудеться круглий стіл «Розвиток дорожньої галузі регіону та доступ до моніторингу реалізації інфраструктурних проєктів».

Нагадаємо, за ініціативою Керівного комітету Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» з 17 по 21 травня 2021 року у країнах-учасницях Ініціативи проводиться Тиждень Відкритого Уряду в Україні. Протягом тижня уряди організовуватимуть заходи, спрямовані на розвиток демократії, підвищення рівня відкритості органів влади, покращення якості державного управління, посилення взаємодії з громадянами, інститутами громадянського суспільства, бізнесом.