портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині проведено відеоконференцію для керівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку щодо підготовки до оздоровчої кампанії в умовах карантину

Опубліковано 05 серпня 2020 року, 12:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Онлайн-семінар-нараду «Підготовка до оздоровчого сезону 2020 року в умовах карантину»  проведено у форматі відеоконференції  для керівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 4 серпня.

У заході взяли участь представники Обласного міжвідомчого штабу з координації організації оздоровлення та відпочинку дітей та залучені фахівці. 

Метою проведення онлайн-семінар-наради стала належна організація оздоровлення та відпочинку дітей області у 2020 році в умовах карантину, встановленого Кабінетом міністрів України .

Під час відеоконференції обговорювались особливості організації оздоровчої кампанії у 2020 році в умовах карантину, з урахуванням тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України  від 30 липня 2020 року № 43.

Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на найбільш актуальні питання з організації роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.