портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині реалізується проєкт “Діти та війна. Навчання технік зцілення”

Опубліковано 22 червня 2022 року, 16:33 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З 20 червня у Донецькій області реалізується психологічний проєкт для дорослих “Діти та війна. Навчання технік зцілення”,  розробленого Лондонським Інститутом психіатрії та Центром кризисної психології, Берген, Норвегія, перекладений та адаптований Інститутом когнітивно-поведінкової терапії, м. Львів. 

Спікерами проєкту виступають тренерки з неформальної освіти, молодіжні працівниці, тренерки з прав людини та  практикуюча психологиня, з багатим досвідом роботи як із дітьми, так і з дорослими людьми. 

Проєкт пропонує учасникам навчитися технікам зцілення з метою допомогти дітям та дорослим, які пережили події війни, стрес та вимушене переселення. 

Проєкт розроблений щоб допомогти дорослим навчити дітей покроково та практично впроваджувати навички та методи, які допомагають подолати психологічні наслідки катастрофічних подій та дати навички: 

Відновлення контролю над спогадами. 

Пам’ятати без надмірних емоцій. 

Навчитись бути володарем своїх спогадів. 

Захід відбувається за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації