портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині розглянули стан готовності захисних споруд для укриття громадян

Опубліковано 15 лютого 2022 року, 11:16

Нарада щодо підготовки захисних споруд та інших об’єктів системи територіальної оборони до функціонування під час особливого періоду відбулась під головуванням заступника очільника Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна сьогодні, 15 лютого.  

«Як відомо, ситуація вздовж кордонів України залишається напруженою. Російська Федерація продовжує агресивні дії, і тому ми маємо бути готові до будь-якого сценарію. Наразі дуже важливим є приведення до нормального стану захисних споруд на території області, а також приміщень підрозділів територіальної оборони для того, щоб у разі активізації бойових дій система цивільного захисту змогла оперативно реагувати на наявні виклики», - зазначив Вадим Філашкін.

Також під час наради було розглянуте питання посилення заборони продажу на території Донецької області алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування – наявність військової форми, озброєння. Для роботи у цьому напрямку будуть об’єднані зусилля обласної влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів.