портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині розглянуто проєкти, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР

Опубліковано 14 січня 2020 року, 17:07 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську під головуванням керівника Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка відбулось засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

В ході засідання були розглянуті питання щодо уточнення переліку інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, а також проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

За результатами засідання сформовано уточнений перелік інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. До уточненого переліку включено  49 інвестиційних проєктів на загальну суму коштів ДФРР 940,7 млн. грн., з них 16 інвестиційних проєктів на суму коштів ДФРР 226,3 млн. грн., роботи по яким були розпочато у 2019 році.

Крім того відібрано 21 технічне завдання для проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних проєктів, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів ДФРР.