портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині розпочав роботу тринадцятий Центр безпеки громадян

Опубліковано 10 серпня 2020 року, 17:39

Тринадцятий для Донецької області Центр безпеки громадян розпочав роботу у селі Андріївка 10 серпня.

Фахівці Центру обслуговуватимуть територію Андріївської сільської об’єднаної територіальної громади.  До її складу входять 5 населених пунктів, в яких живуть майже 3 тисячі людей.

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області Микола Семенишин, т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Донецькій області Вячеслав Бойцов, голова громади Микола Діхтенко.

Звертаючись до присутніх, Вадим Філашкін підкреслив необхідність розвитку безпекової складової у області. «Центр безпеки – це, перш за все, впевненість у тому, що наші діти будуть захищені. Дуже приємно бути тут, на урочистому відкритті, адже з кожним таким центром Донеччина стає більш безпечною та комфортною», - підкреслив він.

Також від імені очільника області Павла Кириленка Вадим Філашкін нагородив голову громади почесною грамотою за значний особистий внесок у розвиток системи протидії надзвичайним ситуаціям.

У будівлі Центру безпеки розміщуватимуться не лише пожежно-рятувальні підрозділи, але й представники поліції. Це дозволить мешканцям громади оперативно отримувати допомогу з будь-яких безпекових питань. Для співробітників створені комфортні умови роботи, модернізовано зони відпочинку, пост диспетчера, придбана необхідна техніка. За словами Миколи Діхтенка, поява в ОТГ сучасного Центру безпеки громадян дозволила створити додаткові роботі місця та значно оперативніше реагувати на виклики.