портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині спостерігається безперервне зростання захворюваності на COVID-19

Опубліковано 11 жовтня 2021 року, 16:29

Безперервне зростання захворюваності на COVID-19 спостерігається у Донецькій області з липня. Про це в.о. генерального директора ДУ "Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Марина Білоусова повідомила під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«Захворюваність у Донецькій області має безперервне зростання з липня.  За останні днів від попереднього двотижневого періоду  маємо зростання у 2,3 раза.  Наразі ніякої стабілізації ми не бачимо», -  зазначила вона. 

Найбільший рівень захворюваності за останні два тижні мають міста Вугледар,  Добропілля, Слов’янськ. Також найгіршу динаміку за останні 14 днів мають Костянтинівка, Мангуш, Олександрівка, Лиман та Нікольське.  Є зростання захворюваності й у таких великих містах Донеччини, як Краматорськ та Маріуполь. 

Наразі у Донецькій області встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.    

Також в області фіксується зростання захворюваності на грип та ГРВІ.  «На сьогодні маємо перевищення епідпорогу у 2,2 раза»,  -  сказала  Марина Білоусова.  

Інші новини за темою