портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулася перша зустріч у межах проєкту «Школа волонтерства «Технологія добра»

Опубліковано 24 січня 2022 року, 14:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Проєкт «Школа волонтерства «Технологія добра» стартував на базі КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Волонтерство – це особливий спосіб прояву діяльнісної турботи про інших. Це ресурс громади та рушійна сила до змін. За допомогою волонтерства молодь може задовольнити свої потреби, допомагаючи та відчувати свою значущість.

Мета проєкту - сприяти підвищенню у молоді мотивації до волонтерської діяльності, опановування основним знанням та умінням для здійснення волонтерської роботи, а також розвитку соціальної активності, навичок усвідомленого та активного власного життя. Отримані знання на тренінгах учасники зможуть використати у власних проєктах.

На першій зустрічі учасники та учасниці ознайомилися з навчальною програмою, розглянули історію виникнення волонтерства в Україні та світі, розкрили зміст понять «милосердя», «альтруїзм», «благодійність», «волонтер». В процесі роботи була створена довірлива атмосфера в групі.