портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині світло знову з’явилось у майже 18 тисяч родин, без електропостачання залишаються 320 населених пунктів

Опубліковано 13 липня 2022 року, 13:18

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електроживлення у 16 населених пунктах на Донеччині. 

Незважаючи на активні бойові дії аварійно-ремонтні бригади за дозволом військових змогли повернути світло до осель мешканців 16 населених пунктів. Домівки 17 938 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах знову отримують електропостачання.

Зокрема енергетики змогли повернути світло 9,5 тисяч родинам Торецької громади, що були знеструмлені вчора та напередодні. А відновлення електрики для 4,1 тисячі родин Бахмутської громади відбулося менше ніж за добу. Крім того, фахівці енергокомпанії працювали над відновленнями у Авдіївській, Мар’їнській, Слов’янській громадах.

Нагадаємо, що на проведення відновлювальних робіт необхідний дозвіл військових через активні бойові дії на Донеччині. Щойно вщухають обстріли та енергетики отримують дозвіл – одразу ж приступають до відновлень.

Активні бої у Донецькій області тривають. Масовані обстріли шкодять мережам та зупиняють роботу енергопідприємств регіону. Ситуація складна. Тож ми просимо наших клієнтів із розумінням ставитися до ситуації.

Поки що без світла лишаються 320 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі