портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині у режимі відеоконференції обговорили питання готовності захисних споруд до використання

Опубліковано 17 січня 2019 року, 10:59

Захисні споруди призначені для укриття населення від засобів масового ураження в особливий період та надзвичайних ситуацій у мирний час та є основним видом колективного захисту населення. Питання правильного утримання та ведення обліку подібних споруд є надзвичайно важливим. Адже, як свідчить практика, своєчасне укриття у захисних спорудах рятує людині життя.

16 січня на Донеччині під головуванням Першого заступника Голови Донецької обласної державної адміністрації Євгена Вілінського відбулася відеоселекторна нарада з питань списання (вилучення з обліку) захисних споруд, забезпечення їх готовності до використання за призначенням. У заході взяли участь представники структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських рад, голови об’єднаних територіальних громад, представники Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

У ході наради присутні обговорили стан проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту у містах та районах Донецької області. Окрему увагу учасники засідання зосередили на стані готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням.

Підбиваючи підсумки, учасники наради визначили першочергові заходи, що необхідно вжити для забезпечення належного рівня   безпеки громадян шляхом приведення до ладу захисних споруд.

Головне управління ДСНС України у Донецькій області