портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині у Великодню ніч комендантська година не скасовується: вона діятиме з 19:00 до 06:00

Опубліковано 22 квітня 2022 року, 12:00

Комендантська година у Донецькій області на Великдень діятиме з 19:00 до 06:00. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

 Вже цієї неділі християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Традиційно всенічна великодня служба збирає у храмах велику кількість вірян, але цього разу свято випало на особливий час.

«Ми вже десятки разів бачили, як росіяни цілеспрямовано вбивають цивільних, а масове скупчення людей для них було б ласою мішенню.  Тому я зобов’язаний нагадати, що в області діє комендантська година, і так само вона діятиме і в ніч з 23 на 24 квітня: з 19:00 до 06:00. Перебування на вулиці у цей час вважатиметься порушенням комендантської години і реакція на це  буде відповідною»,  -  зазначив Павло Кириленко. 

Всі охочі зможуть долучитися до трансляції служби онлайн. Відвідати храм та освятити великодні кошики можна буде вранці.

«У народі заведено казати «береженого Бог береже». А словами самого Христа: «Не спокушай Господа Бога свого!». І я закликаю всіх: не спокушайте! Найважливіше – зберегти життя! А масові зібрання залишимо до часів після нашої перемоги», -  закликав очільник області.