портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулась онлайн зустріч "Роль молодіжних громадських організацій Донеччини під час війни".

Опубліковано 28 червня 2022 року, 14:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Кожного року в останню неділю червня Україна відзначає день молодіжних та дитячих громадських організацій. Цього року важливо розказати про цінність таких організацій саме з Донеччини для суспільства під час війни, їх внесок у гуманітарну допомогу, неформальну освіту, розвиток молодіжного підприємництва та дозвілля ВПО на території інших областей. 

До участі долучилися дієві молодіжні організації нашої області, які наразі проводять свою діяльність в інших містах України, але все одно працюють з молоддю ВПО.

На зустрічі була присутня начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Золкіна Лілія, яка надихнула учасників на створення нових молодіжних громадських організацій, розказала про перспективи молодіжної політики та високо оцінила роботу вже досвідчених громадських діячів, які були присутні на заході.

Головною метою заходу було розкрити тему створення молодіжної громадської організації в умовах війни,  з чим Радниця з питань молоді міністра молоді та спорту Ірина Полєтуха поділилася з учасниками

Захід проводився Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за ініціативи  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.