портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбувся масовий патріотичний захід «Козацькі забави»

Опубліковано 13 жовтня 2021 року, 15:29 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Масовий національно-патріотичний захід «Козацькі забави» відбувся напередодні Дня захисників і захисниць України на базі Краматорського центру професійно-технічної освіти.

Участь у змаганнях взяли сім команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти з Авдіївки, Бахмута, Краматорська, Лимана, Олександрівки, Слов’янська. Організатором виступив Донецький Палац молоді «Юність».

Під час заходу юнаки та дівчата показали свою силу, спритність, кмітливість у конкурсах «Човниковий біг», «Стрибок у довжину з місця», «Стрибки через скакалку», «Перетягування канату», «Естафета». У конкурсі «Переправа на плоту» змагалися збірна команда учнівської молоді та почесних гостей – воїнів-десантників військової частини А2120 й представників Українського реєстрового козацтва Краматорського козацького полку.

За результатами конкурсів І місце посіла команда Лиманського професійно-технічного училища, ІІ місце – Олександрівського професійного аграрного ліцею, ІІІ місце – Авдіївського професійно-технічного училища.

На завершення свята дівчата разом з воїнами-десантниками власноруч виготовили обереги на добробут і удачу та подарували їх захисникам.