портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбувся відкритий туристичний зліт «Ювеналія – 2020»

Опубліковано 17 серпня 2020 року, 17:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відкритий туристичний зліт представників молодіжних організацій, трудових колективів підприємств Донецької області, студентів, молоді міста та області «Ювеналія – 2020» відбувся на Донеччині. 

Захід було організовано за підтримки управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Приватного акціонерного товариства «Новокраматорський машинобудівний завод», молодіжної громадської організації «Асоціація молоді АТ НКМЗ», Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Туристичний зліт відвідали заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна разом із підполковником юстиції, начальником об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу ООС Володимиром Смілкою.

Як зазначила Юлія Костюніна, дуже важливо, що великі підприємства області опікуються такими питаннями, як розвиток нових форм роботи з робітничою молоддю, пропаганда спорту, здорового способу життя, активного відпочинку, культури здоров’я серед молоді та активізують туристично-краєзнавчий, екологічний напрямки роботи в молодіжних організаціях на своїх підприємствах, що дозволить молоді змістовно та цікаво проводити вільний час.

Зліт проходив у мальовничому місці Лиманського району на Блакитному озері-2. Сюди прибули команди Донецької, Харківської та Запорізької областей. У заході брали участь 250 представників трудових колективів, команди молодіжних організацій, трудових колективів підприємств, студенти, молодь області, віком від 18 до 35 років,  що мають активну громадянську позицію та є молодими лідерами у своїх організаціях.

Під час заходу учасники продемонстрували свої навички та можливості у різноманітних конкурсах та змаганнях, тут були презентації команд, пішохідний туризм, спортивне орієнтування, водний туризм, скеледром, стрільба з лука, кидок мотузки (на воді), розведення багаття, облаштування намету, кулінарний батл, конкурс «Рибалка», вечірня розважальна програма та пісні біля ватри.

Учасники Ювеналії-2020 повернулися додому натхненні, з великою купою вражень та гарним настроєм