портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відкрито обласний етап Всеукраїнської акції «Вшануй»

Опубліковано 18 лютого 2022 року, 14:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Обласний етап Всеукраїнської акції «Вшануй» відкрив 18 лютого у Краматорську КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації . 

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. 

З метою увічнення пам’яті полеглих, популяризація їхніх подвигів на державному рівні в Україні презентують пересувну виставку пам’яті загиблих на Сході, яка проходить за сприянням Міністерства молоді та спорту України та державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр».

Перша локація на Донеччині – Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1. На виставці представили 13 світлин, на яких рідні та близькі загиблих бійців на війні на Сході України. Крізь призму авторських фотографій французького фотографа українського походження Юрія Білака українські сім’ї розповідають історії своїх близьких.

Виставка працюватиме щоденно у просторі школи тиждень, а надалі мандруватиме молодіжними центрами області.

Координаторкою фотопрезентації в Донецькій області є директор Донецького обласного дитячо-молодіжного центру Аліна Сорокіна. 

З питань розміщення виставки звертайтеся за телефоном +380951358544