портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відкрився п’ятий Прозорий соціальний офіс

Опубліковано 30 березня 2021 року, 12:28

Прозорий соціальний офіс офіційно відкрився у Бахмуті  сьогодні,  30 березня. 

Для Донецької області він став п’ятим. 

«Ми послідовно працюємо над тим, щоб полегшити спілкування між громадянами і державою. Соціальні офіси – одна з важливих складових такої роботи.  Соціальний офіс у Бахмуті об'єднав під своїм дахом 5 структур, які надають соціальні послуги людям, він обслуговуватиме понад 20 тисяч осіб», - зазначив  голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, який взяв участь у відкритті  Прозорого соціального офісу. 

На модернізацію приміщення знадобилося 30 місяців і 80,7 млн гривень. На будівництво Прозорого соціального офісу 23 млн грн надійшло з державного бюджету, 42 млн з обласного і 15,7 млн із місцевого.

Завдяки цим вкладенням мешканці міста та громади зможуть отримувати соціальні послуги швидко та якісно.

Крім того,   Бахмутське управління соцзахисту населення надає послуги і на виїзді: працюють програми “Мобільний соціальний офіс” та “Соціальна громада”, які дають змогу отримати соціальні послуги просто за місцем проживання.

«Робимо все можливе, щоб ніхто не стояв годинами у чергах. Поважаємо час працівників  офісу та отримувачів послуг», - зазначив Павло Кириленко.