портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відновили світло для 15 тисяч родин, постраждалих через негоду

Опубліковано 27 червня 2023 року, 11:44

На Донеччині продовжує вирувати негода. Сильні зливи та штормовий вітер стали причиною повалених дерев, пошкоджених ліній електропередач та понад десятка повалених опор. Додають складнощів і безперервні обстріли Донецької області ворогом. Попри це аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 14 населених пунктів Донеччини, повністю знеструмлених через негоду. Це дозволило повернути світло в домівки 15,2 тисяч родин. Енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання ще 16 тисяч родин та докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

Енергетики працювали усю добу, у тому числі вночі, і продовжують відновлення мереж регіону. Наразі в Донецькій області задіяні у відновленнях 60 бригад енергокомпанії.

На сьогодні знову отримане штормове попередження про негоду, тож жителів регіону просять бути обережними:

- при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

- не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;

- при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії +38 (093/096/099) 450 0 473, або в приватних повідомленнях на сторінці в Facebook.

За інформацією ДТЕК Донецькі електромережі