портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відновили світло для жителів 16 населених пунктів, без електропостачання залишаються 85

Опубліковано 19 серпня 2022 року, 14:14

За 18 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових потрапити до низки пошкоджень мереж та відновити світло для жителів 16 населених пунктів. 3 639 родин у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах знову отримують електропостачання.

Зокрема енергетикам вчора вдалося повернути світло у 1,5 тисяч домогосподарств Слов’янської громади. Поновити електропостачання понад тисячі домогосподарств Мар’їнської громади. Крім того фахівцям енергокомпанії вдалося попрацювати у Бахмутській, Торецькій, Костянтинівській та Авдіївській, одній з найбільш обстрілюваних громад регіону за даними правоохоронців. Більшість домогосподарств, відновлених за вчора, була без світла менше ніж добу.

На Донеччині тривають активні боєзіткнення. Обстріли постійно пошкоджують мережі та обладнання. Без електропостачання наразі – 85 населених пунктів області, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. 

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі