портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відновлюють роботу молодіжні ради в громадах

Опубліковано 22 квітня 2024 року, 13:03 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

19 квітня відбулася інформаційна зустріч для представників молодіжних рад Донецького регіону.

На Донеччині відновили роботу вже 19 молодіжних рад. Саме тому управління сім’ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання спільно з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром ініціювали проведення щомісячних інформаційних зустрічей для представників місцевих молодіжних рад області.

Таким чином активна молодь громад матиме змогу отримувати останні новини у сфері реалізації молодіжної політики, питаннях утвердження української національної та громадянської ідентичності, також дізнаватися про проєкти та пропозиції щодо обмінів досвідом з молоддю з інших регіонів України, пропонувати свої проєкти для реалізації, обговорювати поширені питання молоді та надаватиме актуальну інформацію щодо потреб молодіжних рад на місцях.

Під час зустрічі молоді представники консультативно-дорадчих органів познайомилися між собою, обмінялися корисними контактами, розглянули, заплановані на поточний рік заходи.