портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині визначили переможців обласного конкурсу «Свобода слова» пам’яті журналіста Ігоря Александрова

Опубліковано 15 серпня 2019 року, 16:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні оголошено імена переможців обласного конкурсу пам’яті Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів ЗМІ Донецької області.

Згідно наказу №86/173-19 від 15.08.2019 «Про затвердження переліку переможців обласного конкурсу пам’яті журналіста Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області», переможцями стали кореспондент телеканалу UA:Донбас Надія Задорожня з відеосюжетом «Залишилися без квартир», член НСЖУ, позаштатний кореспондент газети «Приазовский рабочий» зі статтею «Право на гідність», менеджер із зв’язків з громадськістю ДП «Маріупольський морський торговельний порт» Катерина Непомняща з фотороботою «Залізні докери» в очікуванні вантажу» та автор збірки публікацій «Слов’янський рахунок» Олег Солодун.

Згідно Положення, переможці відзначаються дипломами та грошовими преміями в розмірі 10 000 грн в кожній номінації. Виплата грошових премій здійснюється на розрахунковий рахунок, відкритий в банківській установі.

Про дату та час нагородження буде повідомлено пізніше.

З наказом про переможців конкурсу можна ознайомитися за посиланням.