портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині вшанували пам’ять загиблих добровольців

Опубліковано 12 березня 2021 року, 12:40

Меморіальний захід «Сила нескорених» до Дня українського добровольця відбувся у Краматорську 12 березня. 

На заході була присутня Тетяна Володимирівна Сірченко, мати Андрія Сірченка, який захищав Україну в лавах добровольчого батальйону ОУН.   

До вшанування добровольців долучилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, заступник командувача Об’єднаних сил генерал-майор Едуард Москальов,  заступник Краматорського міського голови Олена Катальникова.

Вони поклали квіти до меморіальної дошки Андрію Сірченку, який навчався у краматорському економіко-гуманітарному ліцеї №8 імені Василя Стуса.

«Сьогодні ми зібралися вшанувати пам’ять наших захисників, які добровільно піднялися на захист нашої країни, віддали своє життя, щоб Україна була незалежною, щоб наші онуки діти та онуки ніколи не знали, що таке війна. Одним з таких героїв був Андрій Сірченко», - наголосив заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін.

Також він висловив слова подяки матері Андрія Сірченка за виховання сина, вручив  квіти і подарунок від Донецької облдержадміністрації.

«Ми маємо пам’ятати кожного, хто заради нашого майбутнього поклав своє життя під час російсько-української війни. Імена наших добровольців  увійшли до «Книги пам’яті 2014-2020», яка була упорядкована та видана облдержадміністрацією у минулому році. Сьогодні ми передаємо екземпляр цієї книги школі», - зазначив Вадим Філашкін.