портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині з 18 жовтня складено близько 2 тисяч адміністративних матеріалів щодо порушень протиепідемічних вимог

Опубліковано 16 листопада 2021 року, 18:32

Близько 2 тисяч адміністративних матеріалів щодо порушень протиепідемічних вимог громадянами та суб’єктами господарювання було складено з 18 жовтня у Донецькій області, яка знаходиться у «червоній зоні» карантину. Про це старший інспектор відділу комунікацій Краматорського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області Валерія Осипець повідомила під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«Упродовж доби на території Донецької області працювали 38 мобільних рейдових груп. Вони працюють кожного дня.  До складу таких рейдових груп входять співробітники Нацполіції, представники Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки, муніципальної охорони, органів місцевого самоврядування та санітарні лікарі.  Загалом з початку   запровадження посилених протиепідемічних заходів з 18 жовтня такими рейдовими групами перевірено 14 414 суб’єктів господарювання, за минулу добу – 438», - сказала Валерія Осипець.  

Кількість перевірених такими групами COVID-сертифікатів з 18 жовтня складає 6165, за минулу добу – 285. 

Загалом за період карантину у «червоній зоні» складено 1938 адміністративних матеріалів, за добу – 72.  

Поліцейські  перевірили у Донецькій області 984  автобуси  і 7855 громадян щодо дотримання  нових правил міжобласних пасажирських перевезень у «червоній зоні» карантину, які набули чинності з  21 жовтня.

Перевірки здійснюються на  п’яти блок-постах,  розташованих на межі з іншими регіонами. Здійснення міжобласних пасажирських перевезень під час дії червоного рівня епіднебезпеки  дозволяється  лише за наявності у водіїв  та пасажирів COVID-документів. Це можуть бути сертифікат  про повну вакцинацію від COVID-19,  документ  про отримання однієї дози вакцини, негативний результат  ПЛР-тесту або експрес-тесту, документ про одужання від COVID-19.