портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу додався новий випадок захворювання COVID-19

Опубліковано 10 серпня 2020 року, 08:00

Коронавірусну хворобу виявили за неділю, 9 серпня, у ще одного мешканця Донецької області – 48-річного маріупольця. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на наступний тиждень вся Донецька область знову перебуватиме у зеленій зоні.

“Аби зберегти цей статус і надалі, маємо не допустити зростання рівня захворюваності. Закликаю всіх дотримуватися карантинних обмежень та виконувати протиепідемічні рекомендації ВООЗ. Ретельне миття рук, носіння масок та уникання масових скупчень людей значно зменшують шанси захворіти чи стати переносником хвороби. Не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких!”, - написав голова Донецької ОДА. 

З початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 976 осіб, з них 827 осіб одужало, ще 136 продовжують лікування. Тринадцять випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.