портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу повернули світло 784 родинам, без електропостачання наразі залишаються 82 населених пункта області

Опубліковано 01 жовтня 2022 року, 17:04

Упродовж 30 вересня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю та частково відновили електропостачання двох населених пунктів Донецької області. Знову зі світлом 784 родини регіону, який щоденно потерпає від обстрілів та руйнувань внаслідок військової агресії російських окупантів.

На Донеччині тривають активні воєнні дії. Обстріли постійно руйнують електромережі та обладнання населених пунктів області. Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський напрямки залишаються найскладнішими.

Минула доба в Донецькій області також була неспокійною. Внаслідок бойових дій та обстрілів без електропостачання залишилися мешканці 2 населених пунктів Торецької та Криворозької громад.

Незважаючи на постійну небезпеку з боку російських агресорів, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують повертати мешканцям регіону світло. Минулої доби електропостачання відновили 784 родинам 2 населених пунктів Торецької та Криворізької громад.

Усі роботи фахівці виконують лише при наявності дозволу від Збройних сил України. Без електропостачання наразі залишаються 82 населених пункта області

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі