портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу повернули світло в оселі понад 2,5 тисяч родин, без електропостачання лишаються 90 населених пунктів

Опубліковано 06 вересня 2022 року, 14:14

За 5 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати низку ремонтів та повернути світло в оселі жителів 9 населених пунктів. Це дозволило відновити електропостачання понад 2 тисяч родин у Донецькій області. Фахівці енергокомпанії продовжують працювати та відновлювати електрику в регіоні, щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів у цій непростій ситуації.

Протягом доби вдалося повністю чи частково повернути світло до 9 населених пунктів. Знову отримують електропостачання 2 548 родин у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.

Обстріли продовжують руйнувати мережі. Зокрема, за вчора енергетики змогли відновити світло майже 900 родин Бахмутської громади та понад 700 родин Авдіївської громади. Ще майже 900 родин знову отримують електропостачання у Мар’їнській громаді. Крім того, фахівцям енергокомпанії вдалося попрацювати у Костянтинівській та Торецькій громадах.

Поки що без електропостачання лишаються 90 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі