портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу виявлено ще 207 випадків COVID-19

Опубліковано 03 січня 2021 року, 18:02

Лабораторії Донеччини повідомили про ще 207 хворих на коронавірусну хворобу, серед яких 5 дітей,  за суботу, 2 січня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко написав у Facebook.

Так, 102 нових випадки хвороби виявлено у Маріупольській ОТГ; 37  - у Краматорській ОТГ; 25 - у Костянтинівській ОТГ; 20 - у Світлодарській ОТГ; по 5 - у Волноваській та Великоновосілківській ОТГ; по 3 - у Часовоярській, Нікольській та Авдіївській ОТГ; 2 - у Сартанській ОТГ; по 1 - у Бахмутській та Лиманській ОТГ.

«Пандемія не бере вихідних. Захворіти може кожен, і не можна знати наперед, яким буде перебіг хвороби. Поки не стане доступною вакцина, захиститися від неї можна, тільки дотримуючись карантинних обмежень та протиепідемічних настанов МОЗ.  Закликаю всіх до відповідальної поведінки, особливо у ці святкові дні! Коли збираються великі компанії, це значно полегшує поширення вірусу. Тому намагайтеся уникати скупчень людей. Носіть та регулярно змінюйте маски, ретельно мийте руки з милом. Не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких!»,  -  закликав очільник області.

Інші новини за темою