портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за два місяці планують відновити понад 400 будинків, пошкоджених через агресію РФ

Опубліковано 08 вересня 2021 року, 13:54

Відновити восени ще понад 400 будинків, пошкоджених через збройну агресію Росії на сході України,  планують у Донецькій області. 

З 1 вересня на Донеччині знову розпочаті роботи з відновлення пошкоджених будинків у населених пунктах поблизу лінії розмежування, які були пошкоджені внаслідок обстрілів російських окупаційних військ. Бригади з числа співробітників ДСНС проводитимуть відновлювальні роботи на об’єктах у прифронтовій зоні, поки триматиметься суха погода. 

Заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін разом з керівниками Авдіївської, Торецької, Світлодарської, Очеретинської ВЦА та Бахмутської РДА ознайомилися з ходом відновлення житла співробітниками ДСНС у Ласточкіному, Авдіївці, Верхнєторецькому, Торецьку, Новолуганському.

"За два місяці ми повинні встигнути відновити понад 400 будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії", - наголосив Вадим Філашкін.

Також Вадим Філашкін підкреслив, що триває робота з компенсації за повністю зруйноване житло: з початку року ухвалено рішення про виплату грошових компенсацій 196 особам на загальну суму 47,3 млн гривень.