портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині зафіксовано п’ять нових смертей від COVID-19

Опубліковано 05 жовтня 2020 року, 08:50

П’ять нових смертей від коронавірусної хвороби зафіксовано у Донецькій області.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Знову сумні новини. Маємо в області 5 нових смертей від коронавірусної хвороби: 2 у Костянтинівці, по одній у Слов’янську, Бахмуті та Маріуполі. Зазначу, що ці смерті трапилися не за сьогодні, а впродовж кількох останніх днів», - написав очільник області. 

У зведеній статистиці хворих за 4 жовтня додалося 225 осіб, зокрема 23 дитини:

– 128 у Краматорську;

– 52 у Маріуполі;

– 14 у Миколаївці;

– 9 у Мирнограді;

– по 8 у Слов’янську та Вугледарі;

– по 2 у Лиманській ОТГ і Мангушському районі;

– по 1 у Костянтинівці та Мар’їнському районі.

Павло Кириленко повідомив, що епідемічна ситуація в області поступово погіршується і вже з понеділка, 5 жовтня, Бахмут, Вугледар і Слов’янський район віднесені до помаранчевої зони; Краматорськ, Лиман, Мирноград, Маріуполь, Новогродівка, Покровськ, Селидове, Слов’янськ та Торецьк, Великоновосілківський, Мар'їнський та Покровський райони - до жовтої.

«Тому закликаю всіх до відповідальної поведінки. Дотримуйтеся карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Бережіть себе та своїх близьких!»,  - написав очільник області.