портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині зафіксовано ще одну смерть від коронавірусної хвороби та 168 нових випадків COVID-19

Опубліковано 16 жовтня 2020 року, 08:13

Ще одну смерть від коронавірусної хвороби зафіксовано у Донецькій області. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«На жаль, сьогодні підтверджуємо ще одну смерть від коронавірусної хвороби, що сталася нещодавно. Жертвою хвороби став 62-річний мешканець Бахмута», - написав очільник області.

За четвер, 15 жовтня, коронавірусну хворобу виявили ще у 168 мешканців Донеччини, зокрема у 10 дітей:

– 82 у Маріуполі;

– 24 у Мирнограді;

– 21 у Краматорську;

– 12 у Бахмуті;

– 8 у Лиманській ОТГ;

– 6 у Бахмутському районі;

– 5 у Торецьку;

– 3 у Вугледарі;

– 2 у Дружківці;

– по 1 у Покровську, Соледарській ОТГ, Нікольському, Покровському і Волноваському районах.

Через значне зростання кількості нових хворих значно ускладнюється первинна і вторинна статистична обробка інформації, тож у зведеннях можливі затримки. Зрештою буде врахований кожен хворий, але на це може знадобитися трохи більше часу.

«З настанням холодної пори року полегшуються умови для розповсюдження вірусів, що спричиняють респіраторну хворобу, до яких належить і коронавірус SARS-CoV-2. Тому необхідно зберігати пильність і дотримуватися настанов провідних вірусологів світу, які допоможуть убезпечитися від хвороби. Уникайте масових скупчень людей, носіть та регулярно змінюйте маски, ретельно мийте руки з милом. Бережіть себе та своїх близьких!», - закликав Павло Кириленко.