портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині запрацював оновлений ЦНАП – у Волновасі

Опубліковано 29 березня 2019 року, 11:50 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Волновасі відкрився один оновлений Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь представники міської, районної влади, мешканці міста та голова Донецької ОДА Олександр Куць. 

В оновленому ЦНАПі люди зможуть отримати понад сотню адмінпослуг, у тому числі - оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та біометричний для виїзду за кордон (для цього закуплено 5 робочих станцій). Загалом у ЦНАПі облаштовано 13 робочих місць адміністраторів у фронт-офісі та три - для працівників у бек-офісі.

Ремонт і облаштування ЦНАПу виконано коштом державного та районного бюджетів. Загальна вартість проекту - 5 млн 563 тисячі гривень.

«Переконаний, що Волноваський центр надаватиме якісні послуги – усе необхідне для цього є», - наголосив очільник області Олександр Куць.

Також він зазначив, що програма наближення адмінпослуг до людей, започаткована Президентом України Петром Порошенком, дає свої результати: лише на Донеччині вже працює 29 ЦНАПів, два з них - нові, 10 - капітально відремонтовані.

«Подібні установи, які виключають втручання чиновників у процес видачі документів – ефективний спосіб боротьби з корупцією. І це лише перший крок. Йдемо далі. Можливо, не так швидко, як би усім хотілося, але у правильному напрямку», - зауважив голова Донецької ОДА.