портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині завершився другий етап проведення робіт з відновлення будинків: в Авдіївці нагородили рятувальників

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 10:51

Другий етап проведення робіт з відновлення будинків,  пошкоджених через збройну агресію Росії на сході України, завершився у Донецькій області. 

Відновлювальні роботи проводили підрозділи ДСНС з усіх регіонів України. Завдяки плідній співпраці між керівництвом ДСНС України, Донецької облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування підрозділам ДСНС вдалось протягом 2021 року відновити понад 800 житлових будинків вздовж усієї лінії розмежування. Всього ж за весь період відновлювальних робіт відбудовано понад 3000 будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів з боку російських військ.

«Від імені голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка та від себе особисто щиро дякую кожному з вас з роботу. Це справді героїчна праця, і я впевнений, що ніхто, крім вас, не зміг би її зробити. Відновити будинки людей, дати можливість людям повернутись додому - це справді неоціненно. Наступного року програма з відновлення житла обов’язково буде продовжена, і я впевнений, що ми з  вами попрацюємо ще краще», - наголосив заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін під час урочистого заходу, який відбувся у Авдіївці.  

Заступник очільника області вручив рятувальникам пам’ятні нагрудні знаки «За розвиток Донеччини, почесні грамоти та Подяки Донецької облдержадміністрації.

До нагороджень та привітань також долучились начальник відділу ДСНС ОКП ООС Роман Шаповалов, т.в.о. начальника ГУ ДСНС у Донецькій області Вячеслав Бойцов, перший заступник голови Покровської РДА Сергій Новіков, керівник Авдіївської ВЦА Віталій Барабаш, керівник Очеретинської  ВЦА Микола Коваленко, керівник Світлодарської ВЦА Сергій Гошко та очільник Торецької ВЦА Василь Чинчик. Всі вони висловили подяки рятувальникам за проведену роботу.

Керівник Світлодарської ВЦА передав особовому складу Головного управління ДСНС України у Херсонській області бензопилу. Це подарунок від мешканців Новолуганського на знак подяки за відновлення будинків у цьому населеному пункті.