портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині здійснюється моніторинг цін

Опубліковано 15 квітня 2020 року, 16:02 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

На сьогодні за результатами моніторингу цін непередбачених стрибків не зафіксовано. Внутрішній продовольчий ринок наповнений всіма видами товарів, дефіциту не очікується. Цінові коливання є, але незначні. Про під час щоденного брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області заявила начальник відділу розвитку та кон’юнктури споживчого ринку управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки облдержадміністрації Тетяна Гайданська.  

«За дорученням прем’єр-міністра України, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства проводить моніторинг цін на соціально значущі товари разом з облдержадміністраціями. Проводиться щоденний моніторинг цін на продукти харчування та їх наявність задля можливості переговорів з виробниками щодо регулювання», - зазначила Тетяна Гайданська.

Також вона наголосила, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування проводять роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання та звітують перед департаментом.