портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччину з візитом прибуло керівництво Національної соціальної сервісної служби України

Опубліковано 12 липня 2024 року, 09:23

11 липня з робочим візитом Донеччину відвідали голова Національної соціальної сервісної служби України Василь Луцик, директор Департаменту реалізації державної політики у сфері сім`ї Віктор Зелений, директор Департаменту реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення Олександр Кондратенко.

Ознайомилися з роботою служб у справах дітей, управлінь соціального захисту населення Покровської та Краматорської райдержадміністрацій, міст Покровськ та Краматорськ, які продовжують працювати в регіоні в складних умовах воєнного стану.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання щодо роботи в базі ЄІАС «Діти» та  влаштування до сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування з великих сімейних груп, в тому числі тих, що перебувають за кордоном та на території України. 

Окрім того, розглянули ускладнений воєнними діями механізм роботи соціальних служб, наближених до лінії фронту, зокрема релокації соціально направлених комунальних підприємств, а також питання евакуації мешканців. Заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Шевченко зазначив: «Робота всього механізму соціальної сфери тримається на плечах працівників та працівниць, які залишаються на місцях. Щира вдячність за вашу кропітку щоденну працю!»

На території Донецької області здійснюють свої повноваження в повному обсязі 25 служб у справах дітей, в тому числі на території області, де ведуться активні бойові дії. З 273 тис. дітей, які проживали на території Донеччини до повномасштабного вторгнення, залишилось понад 38 тис. 

Також в регіоні продовжують свою діяльність 75 установ та закладів системи соціального захисту населення та в складних умовах забезпечують громадян необхідними послугами.

Працюємо далі над якістю надання послуг і сервісів для мешканців незламної Донеччини.