портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відкрито Карлівську насосну станцію

Опубліковано 26 червня 2018 року, 15:47

Сьогодні на Донеччині у с. Карлівка за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза та голови делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Алана Ешліманна відбулося відкриття Карлівської насосної станції, яка є частиною аварійної системи водопостачання Покровського району з населенням приблизно 252 625 осіб.

«Рівно рік назад тут була руїна. Внаслідок бойових дій був знищений дах, у машинному приміщенні стояла вода, яка взимку замерзла. Але за короткий термін станція була відновлена. Тепер люди гарантовано зможуть отримувати питну воду. Сподіваюся, плідна співпраця Донецької облдержадміністрації та Міжнародного Комітету Червоного Хреста продовжиться й надалі», - наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Нагадаємо, загальна чисельність населення, що одержує питну воду від Карлівської фільтрувальної станції, становить близько 400 000 людей. Роботи з відновлення Карлівської насосної станції почалися влітку 2017 року. Відновлення станції стало найбільшим проектом МКЧХ в Україні у 2017-2018 рр.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації