портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донецьку область насувається негода. ДТЕК Донецькі електромережі проводитиме аварійно-відновлювальні роботи навіть в складних умовах карантину

Опубліковано 24 березня 2020 року, 11:40

За інформацією Українського Гідрометцентру в Донецькій області оголошене штормове попередження, очікується посилення вітру до 15-20 метрів в секунду. Негода може призвести до аварійних відключень у регіоні.

 «Фахівці компанії продовжують посилене чергування навіть у складних умовах карантину, щоб попередити пов'язані з негодою відключення і ліквідувати можливі аварії. Ми піклуємося про надійне електропостачання і комфорт клієнтів - це наша основна задача», - повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Інформацію про відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Планові та аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення. Якщо ви не знайшли свою адресу – залиште повідомлення на сайті компанії у цьому ж розділі, або телефонуйте до кол-центру (0629) 450 473, (099/096) 4 500 473, чи пишіть у приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Фейсбук.

ДТЕК Донецькі електромережі нагадує про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці у Фейсбук

В компанії повідомляють, що на період карантину Центри обслуговування клієнтів переведені на дистанційне обслуговування, що надважливо в умовах карантину.

Бережіть своє життя та здоров'я!

Відділ з комунікацій

АТ «ДТЕК Донецькі електромережі»