портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На КПВВ «Новотроїцьке» послугою з експрес-тестування на антиген коронавірусу SARS-CoV-2 скористалися понад тисяча осіб

Опубліковано 31 березня 2021 року, 17:50

Понад тисяча осіб здали тест на антиген коронавірусу SARS-CoV-2 на КПВВ «Новотроїцьке» у Донецькій області з  початку запровадження там відповідної послуги.  Про це  заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області. 

«На території контрольного пункту в’їзду-виїзду є медична частина, там працюють медпрацівники з Волноваського району. Вони забезпечені швидкими антигенними тестами. Усі бажаючі можуть пройти таке тестування.  З 15 січня це працює щопонеділка та щоп’ятниці. Якщо я не помиляюсь, на цей понеділок таким тестуванням скористались близько 1200 осіб»,  - сказав Олександр Педенко.

Нагадаємо, що всі 4 КПВВ, які розташовані у Донецькій області,  працюють у звичайному режимі, але через дії окупантів  пропуск здійснюється лише у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» двічі на тиждень – у понеділок і п’ятницю.

З 15 січня на КПВВ «Новотроїцьке» запроваджено послугу з експрес-тестування на антиген коронавірусу SARS-CoV-2. Результат, проведений на антиген, відомий вже за 15-30 хвилин. Його вносять до застосунку «Дій вдома».   Якщо результат буде негативний, то знімається  контроль у мобільному додатку, і людина може припинити самоізоляцію.